راهنمای سفر به اکراین

راهنمای سفر به اکراین

راهنمای سفر به اکراین

 

کشوری بزرگ، متفاوت و تا حدی کشف نشده، کشوری با فرهنگ غنی و سنت‌های رنگارنگ و مردمی خونگرم، با تجربه‌هایی خارج از مرز.

 

یک ساعت و نیم از تهران عقب تر است

زبان رسمی :اوکراینی زبان رسمی کشور اوکراین است

زبان های رایج : انگلیسی – آلمانی – روسی

واحد پول اوکراین گریونی یا گریونا (Hryvnia) با کد ایزوی UAH می‌باشد.

واحد کوچکتر از گریونا کاپک است که هر 100 کاپک برابر با یک گریونا می‌باشد.

دارد

مدت زمان ارسال مدارک و دریافت ویزا 21 روز کاری می باشد.

ویزا برای تور های گروهی اقامت 1 هفنه ای و 2 هفته ای میباشد.

انواع ویزا کشور اوکراین :

  1. روادید های ترانزیتی( تیپ В با مدت اقامت مجاز 5 روزه)؛
  2. روادیدهای کوتاه مدت( تیپ С، مدت زمان اقامت مجاز حداکثر 90 در طی 180 روز از تاریخ اولین ورود)؛
  3. روادیدهای بلند مدت( تیپ A، که برای ورود به خاک اوکراین با هدف ثبت مدارکی صادر می شود که اجازه اقامت یا سکونت در اوکراین برای مدت زمان بیش از 90 روز را می دهد).

 

ویزای یک هفته ای 350 دلار

ویزای دو هفته ای 450 دلار

  • روادیدهای کوتاه مدت( تیپ С، مدت زمان اقامت مجاز حداکثر 90 در طی 180 روز از تاریخ اولین ورود)؛

  • روادیدهای بلند مدت( تیپ A که برای ورود به خاک اوکراین با هدف ثبت مدارکی صادر می شود که اجازه اقامت یا سکونت در اوکراین برای مدت زمان بیش از 90 روز را می دهد).

تورهای اکراین

  • اودسا

  • پولتاوا

  • میرهورود

  • چرنیهیف

  • چرنیوتسی

  • اوژهورود

  • باکوتا

  • کامیانتس-پودیلسکی

  • ژولکفا

  • لووف

  • یالتا

  • اسلاوسکی

  • کی یف

  • زاپروژیا

  • وینیتسا

  • سوپ برش Borscht

  • بلینی (Bliny)

  • چیکن کی اف (Chicken Kiev)

  • کرپ پنیری Nalysnyky

  • هالوشکی (Halushky)

  • پن‌کیک سیب‌ زمینی (Deruny)

  • پای سیب Apple Pie

  • پلمنی یا پیراشکی اوکراینی pelmeni

  • فستیوال موسیقی کازانتیپ

  • روز ملی اوکراین (اعلام استقلال) در تاریخ 24 اوت

  • جشن بالش (جنگ بالش)

  • جشن آب

  • جشن ایوان کوپالا – در تاریخ 6 ژانویه هر سال برگزار می شود

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

به منظور صدور روادید،  افراد بیگانه یا اشخاص فاقد تابعیت باید شخصا یا از طریق وکیل( نماینده قانونی) مدارک ذیل را ارائه نمایند:

  1. فرم درخواست روادید پر شده و به امضا رسیده به شکل صحیح؛

  2. گذرنامه قابل اعتبار؛

  3. دو قطعه عکس 3.5 در 4.5؛

  4. تمکن مالی هر نفر حداقل 20 میلیون تومان.

  5. مدرک شغلی معتبر

  6. بیمه نامه مسافرتی

  7. رزرو هتل و پرواز. ( در صورت داشتن دعوتنامه معتبر نیاز به رزرو هتل ندارید)

شهرهای محبوب

اودسا

اودسا

کیف

کیف

کیف - رز سفید جهان عرضه کننده کاملترین و بهترین خدمات توریستی در کیف

ارسال نظرات

کسی باشم که برای اولین بار نظر بدهد “راهنمای سفر به اکراین”