اندونزی

اندونزی

اندونزی بیش از 13000 جزیره ، حرف های زیادی برای گفتن دارد. از شنهای لطیف و سفید تا آتشفشان های زمخت بالی، هیاهو و نشاط پایتختش جاکارتا تا سرزمین های دست نخورده ی سومارتا، همیشه اندونزی را متفاوت پیدا می کنید.

اندونزی از لحاظ گونه های حیوانی هم بسیار تنوع دارد، حتی اژدهای کومودو!!!

سه ساعت و نیم از تهران جلوتر است
جاکارتا
زبان رسمی: اندونزیایی
روپیه (IDR)

هر 1 دلار معادل 13,567.64 روپیه میباشد.

هر 1 یورو معادل 16,094.85 روپیه میباشد.

سفارت اندونزی در تهران برای مسافران ایرانی ویزای توریستی چهارده روزه صادر می‌کند. که با این ویزا می‌توانید چهارده روز در خاک این کشور باشید.

  • ویزای توریستی اندونزی بعد از صدور به مدت ۲ ماه معتبر است.

  • ویزای توریستی اندونزی یک بار ورود است. حتی اگر پیش از تمام شدن مدت ویزا این کشور را ترک کنید، نمی‌توانید از همان ویزا استفاده کنید و باید برای گرفتن ویزای توریستی دوباره اقدام کنید.

  • نمی‌توانید ویزای توریستی اندونزی را تمدید کنید.

  • با ویزای توریستی اندونزی اجازه‌ کار، تجارت و اقامت بلندمدت در این کشور را ندارید.

 

قیمت ویزای اندونزی بسته به نوع ویزایی که درخواست می‌کنید و نرخ روزانه ارز، متفاوت است. در حال حاضر قیمت ویزای اندونزیِ چهارده روزه‌ عادی ۳۴۰.۰۰۰ تا ۳۶۰.۰۰۰ تومان است. برای ویزای توریستی چهارده روزه‌ فوری هم باید حدود ۹۲۰.۰۰۰ تا ۹۴۰.۰۰۰ تومان هزینه کنید.
ویزا به تعداد روزهای اقامت باتوجه به تور خریداری شده صادر میشود.
شروع اعتبار  ویزا باتوجه به شروع  زمان سفر از سوی سفارت صادر میشود و اصولا تا یکماه اعتبار ورود دارد  و از زمان ورود به تعداد روزهای اقامت در تور  درخواستی   مسافرین اجازه اقامت دارند.
  • پارک ملی ‏Gunung Gede Pangrango

  • راجا آمپات

  • جزیره فلورس

  • ویسروی بالی

  • تروجالند (تانا تروجا)

  • بوکیت لاوانگ

  • آتشفشان ‏Kawah Ijen

  • کشتی سواری

  • تراس های طبقاتی برنج ‏Tegallalang

  • تفریحات آبی بالی

  • معابد تاریخی در بوروبودور

  • پدیده طبیعی کلیموتو ‏‎(Klimutu)

  • کوه برومو ‏‎(Bromo)‎‏

  • لومبوک

  • پارک ملی کومودو

  • یوگیاکارتا

  • بالی

  • سامبال Sambal

  • رندانگ Beef Rendang

  • باکسو Bakso

  • گادو گادو Gado Gado

  • مارتاباک Martabak

  • ناسی گورنگ Nasi goring

  • ایکان ‌باکار Ikan Bakar

  • سیومای Siomay

  • پمپک Pempek

  • سوپ بونتوت Sop Buntut یا سوپ دم گاو

  • ساتای Satay

  • گودگ Gudeg

  • میه آیام  Mie ayam

  • راوُن Rawon

  • باکمی گورنگ Bakmi goreng

  • سیت پادانگ Sate Padang

  • ناسی اودوک Nasi Uduk

  • فستیوال هنری بالی

  • فستیوال کایت بالی

  • عید نایپ

  • گالونگان و کونینگان

  • جشن نوسا دو

  • فستیوال روستای سانور

  • فستیوال روح بالی

  • پرانگ پاندان

  • ساحل برتر بالی

  • فستیوال اسپریت بالی

  • نیپی یا سال نوی هندو

  • جشنواره مذهبی گالنگان و کونینگن

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

برای گرفتن ویزای توریستی اندونزی ابتدا باید مدارکتان را آماده کنید. سفارت اندونزی برای صدور ویزای توریستی مدارک زیر را از شما می‌خواهد:

۱. اصل پاسپورت

۲. کپی همه‌ی صفحات شناسنامه

۳. دو قطعه عکس ۴*۳

۴. گواهی تمکن مالی به مبلغ بیش از ۱۰ میلیون

۵. فرم کامل شده‌ مشخصات فردی

۶. رزرو بلیط هواپیما

۷. تائیدیه رزرو هتل

  • پاسپورت باید دست‌کم شش ماه اعتبار داشته باشد.

  • کپی صفحات شناسنامه باید در برگه‌ی A۴ باشد.

  • عکس‌ها باید جدید، رنگی و با زمینه‌ سفید باشند.

  • گواهی تمکن مالی باید به زبان انگلیسی صادر شده باشد و بانک صادر کننده آن را مهر کند.

  • تاریخ رفت و برگشت بلیطی که رزرو می‌کنید باید با تاریخ درخواستی برای ویزا مطابقت داشته باشد؛ در غیر این‌صورت ویزای شما طبق بلیط رزرو شده صادر می‌شود.

  • رزرو هتل هم مانند بلیط هواپیما باید مطابق زمان درخواست شده برای ویزا باشد. اگر برای مدتی کمتر از زمان درخواستی خود هتل رزرو کرده باشید، برای بیش از آن زمان به شما ویزا نمی‌دهند.