شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی – مدارک لازم برای ویزای کانادا – ویزای 5 ساله کانادا

شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی – مدارک لازم برای ویزای کانادا – ویزای 5 ساله کانادا

شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی – مدارک لازم برای ویزای کانادا – ویزای 5 ساله کانادا

شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی – مدارک لازم برای ویزای کانادا – ویزای 5 ساله کانادا

مرحله ثبت نام در سایت سفارت کانادا و مدارک لازم برای ویزای کانادا :

سایت وزارت امور خارجه کانادا از یکی از زبان های انگلیسی و فرانسوی پشتیبانی میکند و شما با استفاده از یکی از این دو زبان می توانید فرآیند ثبت نام خود را شروع کنید.

اگر شما بازبان های انگلیسی و فرانسوی آشنایی کافی ندارید , میتوانید از طریق دفتر خدمات مسافرتی رز سفید جهان کلیه مراحل ثبت نام ویزای 5 ساله کانادا را به کاملترین شکل ممکن و با نظارت خودتان انجام دهید.

جهت دریافت ویزای 5 ساله کانادا در پر کردن فرم های وقت سفارت کانادا ، از ابتدا تا انتها در کنار شما هستیم و از این بابت هیچ نگرانی ای نداشته باشید.

جهت اخذ ویزای 5 ساله کانادا تکمیل صحیح این فرمها به زبان انگلیسی یا فرانسه بسیار مهم تلقی می شود و جزء موارد بسیار مهمی میباشد که مسئولین سفارت به آن توجه خاص دارند.

مدارک لازم برای ویزای کانادا تضمینی :

مدارک شخصی اخذ ویزای 5 ساله کانادا:

  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی

  • پاسپورت معتبر ترجیحا با 5 سال اعتبار

  • پاسپورت متقاضی باید حداقل یک سال اعتبار داشته باشد

  • ارائه دعوتنامه معتبر یا برنامه سفر

  • ترجمه شناسنامه متقاضی

  • ترجمه سند ازدواج (در صورت تاهل)

  • ترجمه اسناد ملکی

شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی و مدارک مالی اخذ ویزای 5 ساله کانادا :

  • ریز پرینت 4 ماهه حساب

  • نامه تمکن مالی از حساب به ازاء هر نفر 60 ملیون تومان

واریزی ناگهانی مورد قبول هیچ یک از سفارتها نمیباشد.

شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای کانادا تضمینی :

مدارک شغلی اخذ ویزای کانادا تضمینی جهت افراد شاغل در بخش خصوصی :

  • گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی یا انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر شماره پاسپورت ,  تاریخ شروع به کار , عنوان شغلی , درآمد ماهیانه

  • سوابق بیمه (آخرین وضعیت)

  • روزنامه رسمی

شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای 5 ساله کانادا جهت افراد شاغل در بخش دولتی :

  • ارائه حکم کارگزینی به همراه فیش حقوقی 3 ماه آخر

شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای کانادا تضمینی جهت مهندسین :

  • ارائه پروانه نظام مهندسی به همراه کارت نظام مهندسی .

  • ارائه گواهی اشتغال به کار

شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای 5 ساله کانادا جهت پزشکان :

  • ارائه پروانه نظام پزشکی به همراه کارت نظام پزشکی و پروانه مطب

شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای کانادا تضمینی جهت کسبه یا مشاغل آزاد :

  • ارائه اصل جواز کسب

  • ارائه پروانه بهره برداری برای کارخانه داران به همراه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده

  • ارائه پروانه ساخت و پایان کار پروژه های به اتمام رسیده برای سازندگان ملک و معمارین

  • ارائه اجاره نامه جهت صاحبان ملک

شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای کانادا تضمینی جهت بازنشستگان :

  • ارائه حکم بازنشستگی به همراه فیش حقوقی 3 ماه آخر

شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای 5 ساله کانادا جهت تجار :

  • ارائه اصل کارت بازرگانی به همراه گواهی از اطاق بازرگانی و آخرین لیست مالیات پرداخت شده

شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای کانادا تضمینی جهت صاحبان شرکت ها:

  • ارائه اصل روزنامه رسمی و آگهی تاسیس به همراه آخرین تغییرات شرکت

  • ارائه اساسنامه شرکت

  • ارائه گواهی اشتغال به کار در سربرگ شرکت با ذکر سمت وتاریخ شروع به کار به زبان فارسی یا انگلیسی

شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای 5 ساله کانادا جهت دانشجویان و دانش آموزان :

  • ارائه گواهی اشتغال به تحصیل از مرکز تحصیلی مربوطه

  • ارائه کارت دانشجویی برای دانشجویان

این راهنمای اخذ ویزای کانادا و مدارک مورد نیاز ویزای کانادا توسط دفتر خدمات مسافرتی رز سفید جهان تهیه و تنظیم شده و هرگونه کپی برداری و استفاده غیر مجاز از آن پیگرد قانونی بهمراه خواهد داشت.

استفاده از مطلب راهنمای اخذ ویزای کانادا با ذکر منبع بلامانع میباشد.

جهت هرگونه سوال در رابطه با راهنمای اخذ ویزای کانادا و مدارک مورد نیاز ویزای کانادا با کارشناسان ما با شماره تماس 02174521 تماس حاصل فرمایید.

مشاهده اطلاعات توریستی و راهنمای سفر به کانادا

مشاهده تور 12 روزه کانادا

مشاهده تور آموزشی کانادا

مشاهده تور 16 روزه کانادا

مشاهده تور اروپا و تورهای ترکیبی اروپا

کارشناسان فروش ما در شرکت رز سفید جهان آماده تهیه هرگونه پکیج سفارشی موردنظر شما در مسیر کانادا می باشند . کانالهای ارتباطی با همکاران ما در دفتر رز سفید جهان شماره تماس دفتر و ادرس ایمیل admin@rose.tours میباشد .

با کمال میل ونهایت افتخار آماده پاسخگویی به تمام سوالات شما در مورد کانادا و دیگر مسیرها میباشیم.

رز سفید جهان مجری تخصصی تورهای کانادا و تورهای ترکیبی کانادا.

با مطالعه دقیق شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی – مدارک لازم برای ویزای کانادا – ویزای 5 ساله کانادا در نزدیکی شماست.

مدارک بیش از 3500 مورد ویزا صادر شده توریستی و تحصیلی کانادا از طریق دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی رز سفید جهان در آرشیو دفتر به صورت مستند موجود میباشد که قابل ارائه به متقاضیان جدید کانادا بدون فاش شدن ذکر نام میباشد.

لیست قیمت انواع روادید کانادا

ویزای عادی بدون دعوتنامه 600 دلار 

ویزای تضمینی با دعوتنامه معتبر 1450 دلار

ویزای تحصیلی درصورت دارا بودن مدرک زبان 3500 دلار (دارا بودن مدرک IELTS ) 

ویزای تحصیلی در صورت نداشتن مدرک زبان 5800 دلار

هشت ساعت و نیم از تهران عقب تر است

اتاوا

دارای دو زبان رسمی است، زبان انگلیسی و فرانسه به ترتیب زبان مادری ۵۹٫۷ ٪ و ۲۳٫۲ ٪ جمعیت را تشکیل می‌دهد.

واحد پول :

Canadian Dollar

1 دلار کانادا معادل 0.76 دلار آمریکا میباشد.

 

 

– ویزای توریستی

– ویزای تحصیلی

– ویزای فرصت مطالعاتی

– ویزای شغلی

– ویزای سرمایه گذاری

 

واریزی سفارت 185 دلار کانادا میباشد.

هزینه ویزای توریستی عادی : 700 دلار

هزینه ویزای توریستی تضمینی : 1490 دلار

هزینه ویزای تحصیلی : 3500 دلار

اعتبار ویزا از زمان صدور تا زمان اعتبار پاسپورت  میباشد.

اعتبار ویزاها به هنگام ورود به کانادا توسط افسران اداره مهاجرت و مرزبانی کنترل می شوند.

به طور معمول متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حداکثر تا شش ماه در این کشور اقامت داشته باشند. 

از آنجایی که ویزا به صورت Multiple صادر میشود، چند بار ورود است و به دارنده ویزا امکان می دهد به طور متعدد وارد کانادا شود.

حداکثر 6 ماه قبل از اولین ورود

  • POUTINE

  • CAESAR COCKTAILS

  • BEAVERTAILS

  • BUTTER TARTS

  • NANAIMO BARS

  • KETCHUP CHIPS AND ALL DRESSED CHIPS

  • MONTREAL BAGELS

  • MAPLE SYRUP

  • IM HORTONS

  • PC WHITE CHEDDAR MAC & CHEESE

  • PIEROGIES

  • ICE WINE

  • COFFEE CRISP

  • WHITE SPOT TRIPLE-O BURGER

برچسب ها :

ارسال نظرات

کسی باشم که برای اولین بار نظر بدهد “شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی – مدارک لازم برای ویزای کانادا – ویزای 5 ساله کانادا”