شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی – مدارک لازم برای ویزای شینگن

شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی – مدارک لازم برای ویزای شینگن

شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی – مدارک لازم برای ویزای شینگن

شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی – مدارک لازم برای ویزای شینگن

ویزای شینگن چیست؟

ویزای شینگن سندی است که توسط مقامات مربوطه برای سفر و یا بازدید به داخل حوزه شینگن صادر شده است.

حوزه شینگن شامل چند کشور است؟

منطقه شینگن شامل 26 کشوری میباشد که با هم توافق کرده اند، شهروندانشان آزادانه در این منطقه به عنوان یک کشور واحد سفر کنند.
26 کشور عضو حوزه شینگن  عضو اتحادیه اروپا نیز میباشند.

26 کشور حوزه شینگن :

بلژیک

دانمارک

استونی

فنلاند

فرانسه

یونان

ایتالیا

ایسلند

لتونی

لوکزامبورگ

لیتوانی

مالت

هلند

نروژ

لهستان

پرتغال

اسلواکی

اسلوانی

اسپانیا

سوئد

جمهوری چک

آلمان

مجارستان

اتریش

سوئیس

لیختن اشتاین

برخی کشورها مانند رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس و ایرلند به زودی بخشی از این توافق نامه خواهند شد.

نقشه کشورهای حوزه شینگن
نقشه کشورهای حوزه شینگن

جهت درخواست ویزای شینگن پر کردن فرم تقاضای ویزا از سفارت کشور مربوطه الزامی است.

فرم ها وابسته به نوع کشوری که درخواست ویزا به آنها ارائه میشود متفاوت میباشند.

فرم ها یه زبان انگلیسی باید تکمیل گردد.

جهت پرکردن فرم درخواست ویزا از ابتدا تا انتها در کنار شما هستیم و از این بابت هیچ نگرانی ای نداشته باشید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن :

مدارک شخصی اخذ ویزای توریستی شینگن:

  •   چهار قطعه عکس 4.5 * 3.5 جدید، رنگی،تمام رخ با زمینه روشن

  • اصل پاسپورت

  • پاسپورت متقاضی باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد

  • اصل شناسنامه

  • اصل سند ازدواج

  • اصل گذرنامه های گذشته

مدارک مالی اخذ ویزای توریستی شینگن:

  • سند مالکیت در صورت موجود بودن به نام مسافر

  • حساب های کوتاه مدت یا جاری (گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل)

  • حساب هاب بلند مدت (کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه

    حداقل مانده حساب: بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 50 میلیون تومان باشد، بدیهیست در صورت سفر خانواده سه نفره حساب سرپرست خانواده می بایست حداقل 120 میلیون تومان موجودی داشته باشد)

مدت زمان استفاده ویزای شینگن از لحظه صدور:

  • سه ماه از تاریخ صدور

واریزی ناگهانی مورد قبول هیچ یک از سفارتها نمیباشد.

شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای شینگن تضمینی:

مدارک شغلی اخذ ویزای شینگن تضمینی جهت افراد شاغل در بخش خصوصی:

  • کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت

  • گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت، سابقه کار

  • حقوق و مزایا و مشخصات فردی نام و نام خانوادگی کامل

  • شماره پاسپورت

  • تاریخ شروع به کار

  • میزان حقوق

  • تاریخ شروع و اتمام مرخصی (به زبان انگلیسى)

  • لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی

  • ارائه سابقه بیمه 6 ماه قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی

صاحبان شرکت های خصوصی (مدیر عامل، رئیس هئیت مدیره، نائب رئیس هیئت مدیره ، عضو هیئت مدیره و…):

  • اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت با قید سمت متقاضی

  • گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی نام و شماره پاسپورت تاریخ شروع به کار همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت. (به زبان انگلیسى)

شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای شینگن جهت افراد شاغل در بخش دولتی:

  •  آخرین حکم کارگزینی

  • فیش حقوقی 3ماه اخیر به همراه مهر

  • گواهی اشتغال به کار

شرایط اخذ ویزای شینگنا تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای شینگن تضمینی جهت مهندسین:

  • اصل پروانه مهندسی

  • اصل کارت نظام مهندسی (در صورت اشتغال در شرکت، مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد)

شرایط اخذ ویزای کانادا تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای شینگن جهت پزشکان:

  •  اصل پروانه مطب

  • اصل کارت نظام پزشکی

شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای شینگن تضمینی جهت کسبه یا مشاغل آزاد:

  • اصل جواز کسب 

  • اصل کارت بازرگانی

شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای شینگن تضمینی جهت بازنشستگان:

  • آخرین حکم بازنشستگی

  • فیش حقوقی 3 ماه اخیر

شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای شینگن جهت ساختمان سازان:

  • اصل گواهی ساختمان

  • اصل قراردادهای کاری

  • اصل پایان کار ساختمان

شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای شینگن تضمینی جهت وکلا:

  • اصل پروانه وکالت

  • اصل کارت وکالت

شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی و مدارک شغلی اخذ ویزای شینگن تضمینی جهت اعضای هئیت علمی دانشگاه‌ها:

  • اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر 

  • گواهی اشتغال به کار

شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای شینگن جهت دانشجویان و دانش آموزان:

  • گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی

  • کارت بین المللی دانشجویی، گواهی اشتغال به تحصیل

شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی - مدارک لازم برای ویزای شینگن

 

راهنمای اخذ ویزای شینگن و مدارک مورد نیاز ویزای شینگن توسط دفتر خدمات مسافرتی رز سفید جهان تهیه و تنظیم شده و هرگونه کپی برداری و استفاده غیر مجاز از آن پیگرد قانونی بهمراه خواهد داشت.

استفاده از مطلب راهنمای اخذ ویزای شینگن با ذکر منبع بلامانع میباشد.

جهت هرگونه سوال در رابطه با راهنمای اخذ ویزای شینگن و مدارک مورد نیاز ویزای شینگن با کارشناسان ما با شماره تماس 02174521 تماس حاصل فرمایید.

مشاهده اطلاعات توریستی و راهنمای سفر به اروپا

مشاهده تور اروپا و تورهای ترکیبی اروپا

کارشناسان فروش ما در شرکت رز سفید جهان آماده تهیه هرگونه پکیج سفارشی موردنظر شما در مسیر کانادا می باشند . کانالهای ارتباطی با همکاران ما در دفتر رز سفید جهان شماره تماس دفتر و ادرس ایمیل admin@rose.tours میباشد .

با کمال میل ونهایت افتخار آماده پاسخگویی به تمام سوالات شما در مورد تورهای اروپا و دیگر مسیرها میباشیم.

رز سفید جهان مجری تخصصی تورهای اروپا و تورهای ترکیبی اروپا.

با مطالعه دقیق شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی – مدارک لازم برای ویزای شینگن – ویزای شینگن در نزدیکی شماست.

مدارک بیش از 3500 مورد ویزا صادر شده توریستی شینگن از طریق دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی رز سفید جهان در آرشیو دفتر به صورت مستند موجود میباشد که قابل ارائه به متقاضیان جدید ویزا شینگن بدون فاش شدن ذکر نام میباشد.

برچسب ها :

ارسال نظرات

کسی باشم که برای اولین بار نظر بدهد “شرایط اخذ ویزای شینگن تضمینی – مدارک لازم برای ویزای شینگن”